Tempeh je čo sa týka zastúpenia aminokyselín plnohodnotnou náhradou mäsa. Preto ho veľmi rada využívam ako rastlinnú bielkovinu na mojom tanieri. Je vhodný aj pre športovcov a pri redukcii hmotnosti...
Červená repa je moja obľúbená zimná surovina. Ponúkam vám opäť jeden z mojich jednoduchých a rýchlych receptov, kde kombinujem 2 suroviny a výsledok je krásny a bohatý tanier plný kvalitných proteínov, vitamínov a minerálov.
10 min.
12 min.
1 porcia
Ingrediencie
1/2 ks
červená repa (stredná)
100 g
čerstvý kozí syr
1 PL
olej
Soľ, čierne korenie
Červenú repu očistíme a nakrájame na malé mesiačiky. Na panvici podlejeme 1 dcl vody, osolíme a keď voda začne vrieť, dusíme 8 min. na miernom ohni. Vodu vylejeme, nakvapkáme 1 PL oleja a sprudka opečieme do zlata z oboch strán 3-4 min. Kozí syr opečieme z oboch strán na suchej panvici (môžeme po neho nastriekať
Podobné recepty
Vedeli Ste, že červená repa dokáže s Vašim telom zázraky? Zima je už pomaly za nami, tešíme sa na jar a jarnú zeleninu. Ale ešte nás čakajú minimálne 2 mesiace, ktoré musíme počkať. Chrípkové obdobie...