Príprava tohoto obeda mi trvala presne 15 minút. Výhodou, je, že sa dá konzumovať aj studený, takže ho netreba zohrievať. Černice sú ako výborný výživný dezert, taká sladká odmena za jedlom.
Teraz prichádza letné obdobie a my ho môžeme naplno využiť. Je to ideálny čas zásobiť naše telo vitamínmi, minerálmi a antioxidantmi. Každodennou konzumáciou zelených šalátov reštartujeme metabolizmus, podporíme detoxikáciu tela a naštartujeme zdravú produkciu enzýmov a hormónov. Dajme telu zelenú! Aby nám šalát chutil každý deň, potrebujeme zásobu dobrých receptov s overenými chutnými kombináciami.
Ingrediencie
Rukolu umyjeme a vysušíme. Sušené rajčiny pokrájame na kocky. Rukolu zmiešame s olivovým olejom, parmezánom a sušenými rajčinami. Na vrch poukladáme nakrájanú mozzarellu a ozdobíme mletým čiernym korením.
V očistnom bezolejovom kroku použite sušené rajčiny v suchom stave. Zalejte ich na 15 min. horúcou vodou, aby zmäkli.
Bezlaktózy: Použite mozzarellu bez laktózy alebo inú ekvivalentnú náhradu (bielkovinu).
Podobné recepty
Poznáte čiernu šošovicu BELUGA? Čierna šošovica obsahuje zo všetkých strukovín najviac bielkovín a najmenej tukov. Hovorí sa jej aj „vegánsky kaviár“. Je výbornou surovinou pri redukcii hmotnosti a...