Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno...
Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno vytiahnuť z chladničky pár minút pred jedením.
Ponúkam vám pár tipov na chutné a výživné obilninové kaše, ktoré vás zaručene zasýtia na celé dopolupnie.
Ingrediencie
Do malého hrnca dáme uvariť ovsené zrno (ideálne večer, 50 gr ovsa + 1 dcl vody necháme zovrieť a na miernom ohni varíme 30 min., necháme pod pokrievkou do rána). Nakrájame slivky, dáme na panvicu podusiť na kokosovom oleji (cca 5 min.), pridáme škoricu, mandle so slnečnicovými semienkami a uvarený ovos. Nakoniec pridáme med a premiešame. Servírujeme ozdobené slivkou (1 ks).
Podobné recepty
Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno...