Určite uznáte, že tekvica hokkaido je netradičná základná surovina na pečenie koláčov. Preto vyskúšajte a presvedčte sa, že aj v sladkých receptoch chutí skvele. Ja som tekvicou spolu s orechmi a...
Tak to jej môj ďalší letný favorit. V lete si ich doprajem každý deň po jedle ako dezert. Sú chuťovo úžasné a vôbec nemusím mať výčitky, keď si dám aj po každom jedle ako dezert. Chutia dokonca aj mojim deťom
10 min.
12 porcií
Ingrediencie
2 ks
broskyňa (Moja rada: Použite zrelé sladké ovocie, nanuky tak budú chutnejšie.)
400 g
jahody
Všetky suroviny umyjeme, očistíme, pokrájame a pomixujeme. Nalejeme do formičiek na nanuky a dáme zmraziť. O 3-4 hodiny sú nanuky pripravené na zahryznutie.
Podobné recepty
100% ovocie, bez cukru, obohatené s vitamínom C Zmrzlina je pre mňa symbol leta. Nebudem klamať a priznám sa, že občas zhreším a idem s rodinou na klasickú zmrzlinu do mesta. Avšak, čo keď mám aj...