Grilovaná broskyňa s horkou čokoládou

Keď máte chuť na niečo rýchle a sladké po obede, broskyňa s čokoládou uspokojí vaše chuťové poháriky. Tento dezert je výborný aj pre návštevy a na rôzne oslavy. Urobte ho do malých mištičiek a som si istá, že sa zje ako prvý.

10 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

1 ks
broskyňa
20 g
horká čokoláda
1 ČL
kokosový olej

Broskyňu nakrájame na plátky. Na panvici rozpálime kokosový olej, na ktorom z oboch strán opečieme plátky broskyne. Nad parou roztopíme horkú čokoládu. Grilovanú broskyňu naservírujeme na dezertný tanierik a polejeme roztopenou čokoládou.

Podobné recepty

Čokoládový koláč z červenej fazule

Červená fazuľa ako náhrada múky ma naozaj očarila. Upečieme tak koláč z prírodných surovín s plnohodnotnou dávkou proteínov. Mlsanie tak dostáva nový rozmer. Konzumácia sladkostí má vplyv na kolísanie...

Čokoládový puding

Tento puding je ozajstná čokoládová pochúťka. Keď ho ochutnáte, nebudete veriť, že neobsahuje žiadny škrob, mlieko a zbytočný cukor. Spojením avokáda a banánu vznikne hustý voňavý krém a kakao mu dodá...

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...