Červená fazuľa ako náhrada múky ma naozaj očarila. Upečieme tak koláč z prírodných surovín s plnohodnotnou dávkou proteínov. Mlsanie tak dostáva nový rozmer. Konzumácia sladkostí má vplyv na kolísanie...
Keď máte chuť na niečo rýchle a sladké po obede, broskyňa s čokoládou uspokojí vaše chuťové poháriky. Tento dezert je výborný aj pre návštevy a na rôzne oslavy. Urobte ho do malých mištičiek a som si istá, že sa zje ako prvý.
10 min.
5 min.
1 porcia
Broskyňu nakrájame na plátky. Na panvici rozpálime kokosový olej, na ktorom z oboch strán opečieme plátky broskyne. Nad parou roztopíme horkú čokoládu. Grilovanú broskyňu naservírujeme na dezertný tanierik a polejeme roztopenou čokoládou.
Podobné recepty
Tento puding je ozajstná čokoládová pochúťka. Keď ho ochutnáte, nebudete veriť, že neobsahuje žiadny škrob, mlieko a zbytočný cukor. Spojením avokáda a banánu vznikne hustý voňavý krém a kakao mu dodá...