Keď chcem pripraviť rýchly a chutný obed pre seba a syna, restované morčacie mäso je výborný tip. Opečiem ho na vyššej teplote v teflonovej panvici s troškou oleja, soľou a s provensálskymi bylinkami...
Určite nie som zástancom vyraďovania mäsa z jedálnička. Práve naopak, odporúčam ho zaradiť pravidelne 3-4 x do týždňa. Mäso miluje celá moja rodina, preto vymýšľam rôzne recepty, ktoré sú jednoduché na prípravu a pritom chutné a lákavé.
Teľacie mäso môžete pripraviť celej rodine. Mám odskúšané, že takto pripravené chutí aj deťom.
Ingrediencie
Teľacie mäso nakrájame na pásiky a opečieme ho na olivovom oleji do zlata. V malom hrnci si uvaríme celozrnnú ryžu. Zalejeme ju 2 násobkom vody, osolíme a na miernom ohni dusíme 30 min. Necháme pod pokrievkou odstáť. Fazuľové lusky podusíme v hrnci v malom množstve jemne osolenej vody cca 10 min.
V kroku očista tela: Pripravte bez použitia oleja.
Podobné recepty
Kyslá kapusta sa dá okrem tradičnej silvestrovskej kapustnice využiť aj ako výborná zimná príloha nabitá vitamínmi a minerálmi. Pravidelná konzumácia má ozdravné účinky pre naše telo. Podporuje tvorbu...