Ďalší výborný variant, ak si chcete pripraviť rýchle a zdravé jedlo. Ja viem, že keď prídete domov unavení a hladní z práce, nechce sa vám zrovna hodinu či dve stráviť varením večere. Spíšte si takéto...
Kurkuma sa používa v ázijskej medicíne na hojenie ráj a liečbu všetkých zápalových ochorení. Kurkumín je veľmi silný antioxidant a taktiež veľmi účinný prírodný liek proti bolesti. Kurkuma má priame účinky na znižovanie hladiny glukózy v krvi.Okrem toho, že doslova lieči naše črevá a žalúdok, pomáha aj pri redukcii hmotnosti a urýchľuje odbúravanie tukových buniek.
Kurkuma dodá nášmu jedlu krásnu vôňu, farbu a chuť. Tak prečo toto vzácne korenie nevyužiť v našej kuchyni?
Ingrediencie
Všetku zeleninu nakrájame. Cibuľku opečieme na olivovom oleji, pridáme ďalšiu zeleninu a podusíme 10 min.. Pridáme nakrájané tofu, kokosovú smotanu, kurkumu, soľ, korenie a chilli. Na záver primiešame čerstvú petržlenovú vňať.
V kroku očista tela: Pripravte bez použitia oleja.
Podobné recepty
Tempeh je tradičný sójový produkt pôvodom z Indonézie. Vyrába sa prirodzeným fermetovaním sójových bôbov. Fermentácia resp. kvasenie potravín je známe už od pradávna. Konzumácia fermentovaných...