Veríte mi, že jedna takáto malá miska nás dokáže zasýtiť na celé doobedie? Ja si kešu puding pripravím na 3 dni a raňajky mám tak hneď pripravené. Nemôžem sa potom vyhovárať, že si ich nestihnem...
Sója patrí ku kvalitným zdrojom bielkovín. Obsah vápnika v sóji je 2 x vyššie ako v kravskom mlieku.
Má nízky obsah tuku a cukru a neobsahuje žiadny cholesterol.
Na čo si treba dávať pozor je kvalita, pretože na trhu je množstvo výrobkov z geneticky modifikovanej sóje.
Tu vsádzam na suroviny značky dm bio, ktorých dôverujem.
10 minút
4 porcie
Ingrediencie
400 g
tofu natur dm bio
100 ml
kokosové mlieko dm bio
2 PL
lieskovcová pasta dm bio
100 ml
šťava z agávy zahustená dm bio
2 PL
kakaový prášok dm bio
100 g
jemná horká čokoláda 70% kakaa dm bio
Ozdoba: sušené kokosové chipsy, mrazom sušené maliny dm bio
- Pripravíme si všetky suroviny (Foto1_puding)
- Tofu vymixujeme s hustou časťou kokosového mlieka
- Roztopíme čokoládu
- Roztopenú čokoládu, kakao, agáve a lieskovcovú pastu pridáme k tofu a spolu vymixujeme do krémovej konzistencie
- Hotový puding preložíme do misiek
- Puding pred servírovaním ozdobíme kokosovými lupienkami a mrazom sušenými malinami
Podobné recepty
Keď máte 5 minút čas a chcete si pripraviť niečo zdravé na mlsanie alebo na raňajky, chia pudding je výborný variant. Môžete ho mať stále v chladničke a keď dostanete chuť na niečo sladké, máte...