
Hlivu ustricovú a shiitake zaraďujeme v našej strave ako jediné bielkovinové huby. Majú vysoký podiel bielkovín rastlinného pôvodu. Sú vzácnou potravinou pre obsah polysacharidov, vitamínov, minerálov...
Kari je výborné ľahké jedlo počas celého roka. Týmto istým spôsobom vieme pripraviť aj kuracie kari alebo hríbové kari a podobne.
Je to super alternatíva, ak si chceme pripraviť jedlo so sebou do práce alebo kdekoľvek ideme.
Príprava:
Príloha: varená celozrnná ryža, kus kus, quinoa, kváskový chlieb.
Suroviny: použila som tofu, cícer, kokosovú smotanu, kari korenie značky dm bio od dm drogerie.
Hlivu ustricovú a shiitake zaraďujeme v našej strave ako jediné bielkovinové huby. Majú vysoký podiel bielkovín rastlinného pôvodu. Sú vzácnou potravinou pre obsah polysacharidov, vitamínov, minerálov...
Tempeh je tradičný sójový produkt pôvodom z Indonézie. Vyrába sa prirodzeným fermetovaním sójových bôbov. Fermentácia resp. kvasenie potravín je známe už od pradávna. Konzumácia fermentovaných...