Hliva ustricová je jedna z najzdravších húb na našom trhu. Obsahuje betaglukán, ktorý pomáha zlepšiť imunitu a bojovať proti baktériám a vírusom. Okrem zdravotných benefitov je hliva top potravina pri...
Príprava tohoto obeda mi trvala presne 15 minút. Výhodou, je, že sa dá konzumovať aj studený, takže ho netreba zohrievať. Černice sú ako výborný výživný dezert, taká sladká odmena za jedlom.
Ingrediencie
Ražné cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode. Zmiešame s uvareným cícerom, s chili (ak máme radi), 1 ČL olivového oleja a štipkou soli. Rukolu dôkladne umyjeme a vysušíme. Avokádo očistíme a nakrájame. Rukolu s avokádom zmiešame a premiešame spolu s 1 ČL olivového oleja, štipkou soli, limetkovou šťavou a nakájanými sušenými paradajkami.
Podobné recepty
Teplá hustá zeleninová polievka je doslova balzam pre naše telo. Hokkaido tekvica je vitamínová bomba pre jej vysoký obsah betakaroténu, vitamínu A, draslíka, vápnika, železa, horčíka, zinku a...
Veľmi jednoduchý recept na slaný koláč, ktorý sa dá vyrobiť z rôznych surovín. Špenát vieme nahradiť ľubovoľnými druhmi sezónnej zeleniny. Namiesto bryndze sa hodí aj kozí syr alebo mozzarella. Ja mám...
Zdravé energetické raňajky obsahujú vyvážený pomer sacharidov s nízkou glykemickou záťažou, hodnotnú bielkovinu a nenasýtené tuky. Či si vyberieme slaný alebo sladký variant raňajok, je otázkou našich...