Chuť dať si poobede niečo sladké a voňavé máme hádam všetci. Aj keď sme sa rozhodli stravovať zdravo alebo pár kíl zredukovať, môžeme si dopriať dezert bez výčitiek. Stačí sa pohrať so surovinami a...
Príprava tohoto obeda mi trvala presne 15 minút. Výhodou, je, že sa dá konzumovať aj studený, takže ho netreba zohrievať. Černice sú ako výborný výživný dezert, taká sladká odmena za jedlom.
Ingrediencie
Ražné cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode. Zmiešame s uvareným cícerom, s chili (ak máme radi), 1 ČL olivového oleja a štipkou soli. Rukolu dôkladne umyjeme a vysušíme. Avokádo očistíme a nakrájame. Rukolu s avokádom zmiešame a premiešame spolu s 1 ČL olivového oleja, štipkou soli, limetkovou šťavou a nakájanými sušenými paradajkami.
Podobné recepty
Podľa mojich receptov hneď viete, že milujem guličky v rôznych podobách. Z jednoduchých surovín tak vykúzlime zaujímavé jedlo, ktoré chutí naozaj každému. Jedlo je o emóciách. Keď chrumká, voní a...
Slovo burger v každom evokuje niečo nezdravé a zakázané. Aj takúto pochúťku si môžeme dopriať bez výčitky, keď si ju však sami pripravíme a použijete tie správne suroviny. Toto je môj obľúbený recept...
Bežná slovenská klasika hlavne počas leta. Priznám sa však, že ma rodina donúti urobiť ju aj počas zimy. Pokiaľ nemáte problém s trávením paradajok, môžete si porciu plnenej papriky dopriať bez...