Jablková kaša

Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno vytiahnuť z chladničky pár minút pred jedením.

Ponúkam vám pár tipov na chutné a výživné obilninové kaše, ktoré vás zaručene zasýtia na celé dopolupnie.

5 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

0,2 dcl
mlieko (kravské, kozie, ovčie alebo mandľové)
1ks
jablko
35 g
ovsené vločky jemné
1/4 ČL
škorica

Jablko očistíme a postrúhame. Dáme do malého hrnca spolu s mliekom, vločkami a škoricou. Varíme za stáleho miešania cca 5 minút pokiaľ kaša nezhustne. Hotovú kašu poprášime škoricou.

Podobné recepty

Šošovicová nátierka

Šošovica má v zdravom jedálničku pevné miesto. Obsahuje vysoké množstvo vlákniny, ktorá zlepšuje a upravuje trávenie. Častokrát, najmä ak sme neboli zvyknutí strukoviny konzumovať pravidelne, nás...

Proteínový perník bez výčitiek

Voňavý perník sa dá upiecť aj bez múky alebo vločiek. Hlavnými surovinami sú biela fazula, vlašské orechy, banány a perníkové korenie. Výsledkom je chuťovo úžasný koláč plný proteínov, ktorý si naozaj...

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...